Selskapslokaler Oslo

Leter du etter et sted å ha bryllupsfesten, arrangere bursdagsselskap eller jubileum sentralt i Oslo? Da er Håndverkeren Kurs- og Konferansesenter stedet for deg! Vi har et stort utvalg flotte selskapslokaler til disposisjon, perfekt for alle typer anledninger.

Finn det lokalet som passer deg

Ulike typer selskap krever ulike typer lokaler. Hos oss finner du saler, salonger og rom med forskjellig størrelse og stemning, alle med hver sin historie og sjarm. Hva med å leie Festsalenmed tilhørende scene? Eller kanskje Salongen er det som passer deg best, med tilknytning til lobbyen i tredje etasje? Perfekt for de som ønsker et pust i bakken mellom selskapelighetene. Blant våre 12 lokaler finner du garantert et oppholdsrom som appellerer til deg!

Profesjonelt opplegg

Når man skal arrangere et selskap er det viktig at alt er på stell - alt må være pyntet og klart, logistikken må være på plass og det aller viktigste; gjestene må tas vare på. Vi i Håndverkeren Kurs- og Konferansesenter hjelper deg gjerne å lage et profesjonelt opplegg, uansett arrangementets karakter. På den måten får du mer til å ta deg av besøket, mens vi tar oss av planlegging og gjennomføring.

I samarbeid med restauranter disker vi opp med mat og drikke, alt fra tre retters middager til aperitiffer og velkomstdrinker. Om det er behov for tilpasset lyd og lys er det bare å si ifra, så ordner vi det uten problem. Dette er deres kveld, så det er bare å nyte den.

Lokaler med stort bruksområde

Vi har mange års erfaring med gjennomføring av arrangementer, og vet hva som skal til for at hvert event skal bli en Suksess med stor S!

Våre selskapslokaler kan brukes til så mangt - alt fra sommerfester, dåp og julebord, til banketter og galla. Gi oss gjerne en utfordring, den tar vi med den største glede og selvfølgelighet. Vi kan også gjøre i stand konferanser, kunstutstillinger, kick-off, foredrag, Fashion Week og digitale eksamener. Sammen finner vi det beste alternativet for deg og din tilstelning.

Ta kontakt i dag!

Vi holder til sentralt i Oslo sentrum, med kort avstand til både bussterminalen, Oslo S og flybussen. Det er i tillegg rikelig med overnattingssteder i gåavstand fra lokalene.

Ta kontakt for mer informasjon, og en hyggelig prat!

Håndverkeren
Kurs- og Konferansesenter
Rosenkrantzgate 7
0159 Oslo
Inngang Kristian IV gate
Tlf:
22 41 13 22
E-post:

Trykk her