Mat & Drikke

Våre samarbeidende restauranter tilbyr en rikholdig meny.

Vi tilbyr lunch og middag enten i egne lokaler eller hos samarbeidende serveringssteder i umiddelbar nærhet. Vi leverer mat etter eget ønske, enten det er frukt til pausene eller en avsluttende treretters middag. Ønsker man å holde lunsjen eller middagen utenfor kurslokalene, eller bare ønsker en forfriskning etter en lang dag er det flere steder i nærområdet.

  • Kaffe/te: kr 23.- per person per servering
  • Mineralvann: kr 42.- per flaske
_________________________________________________

Pausemat & Lunsj

Meny og pris på forespørsel


Middag

Se nedenstående linker.

www.haandverkerstuene.no
www.neworleans.no

Vi skreddersyr ditt arrangement i samarbeid med våre samarbeidende restauranter.

Håndverkerstuene
Håndverkerstuene er en restaurant med en avslappet og uformell atmosfære. Her kan du komme for å nyte et bedre måltid, eller et glass med godt øl. Da de pusset opp restauranten i 2009, var det ikke mye gjort de siste 40 årene, som resulterte i en ganske omfattende oppgradering.
Les mer om Håndverkerstuene her


Aqua Vitae
Aqua Vitae er en intim bar der du kan nyte vellagde drinker i en avslappet og hyggelig atmosfære. Baren åpnet i januar 2012 og er en av byens nye cocktailbarer som spesialiserer seg på drinker.Aqua Vitae er en intim bar der du kan nyte vellagde drinker i en avslappet og hyggelig atmosfære.
Les mer om Aqua Vitae


Icebar Oslo
Besøk en av Oslo's mest populære severdigheter. Baren er laget av 50 tonn is og holder en konstant temperatur på -5 grader. Både design og meny skiftes årlig, og gir dermed nye opplevelser igjen og igjen. Gjester blir påkledd termokapper, og besøket inkluderer også en drink servert i barens signatur isglass. Stedet har også egne kurs- og konferansefasiliteter/event og er et populært sted for både bedrifter og privatpersoner.
Les mer om Icebar Oslo her


Av lunsjsteder kan nevnes Hambros rett over veien.

 
 
 
 
 
 
Håndverkeren
Kurs- og Konferansesenter
Rosenkrantzgate 7
0159 Oslo
Inngang Kristian IV gate
Tlf:

22 41 13 22
E-post:

Trykk her
Kart og veibeskrivelse
Levert av Det Norske Kartselskap AS