Konferanselokaler Oslo

Når det skal arrangeres møter, kurs, konferanser eller foredrag er Håndverkeren Kurs- og Konferansesenter et naturlig valg for mange. Med 12 lokaler med ulik størrelse sentralt i Oslo sentrum finner man garantert et konferanselokale som passer sitt formål.

Lokaler med stort bruksområde

Uansett hvor stort publikum du skal samle, om det er 100 stykker eller 20, har vi møtelokaler som passer. Galleriet er særlig brukt til store forsamlinger som pressekonferanser og utstillinger, men også Sangerhall, Mestersalen og Oldermannsalen er flotte lokaler for denne typen tilstelninger. I Mestersalen har det tidligere blitt arrangert digital eksamen og Industrisalen egner seg like godt til voldgiftsaker som til møtevirksomhet.

Skreddersydde løsninger

Når man skal holde møter, konferanser eller kurs er det viktig at alt er på stell. Teknologi som ikke fungerer eller logistikk som ikke går opp, kan være et skikkelig irritasjonsmoment. Vi gjør derfor vårt ytterste for at alt skal gå så knirkefritt som mulig.

Alle salene er utstyrt med projektor, flipover, whiteboard, kinolerret, mikrofon og høyttalere, og vi tilrettelegger alt for deg. Vi ser selvfølgelig til at utstyret er i topp stand. Er det behov kan man leie PC, og vi fikser skreddersydde lys, lys og bildeløsninger om det er ønskelig.

Servering

Håndverkeren Kurs- og Konferansesenter samarbeider med restauranter for å tilby mat og drikke tilpasset ditt arrangement. Kanskje en lett lunsj er det som trengs som et avbrekk i foredraget, eller en deilig middag etter en godt gjennomført konferanse? Enklere bespisning som frukt eller annen snacks i pausene kan være en fin oppvekker blant møtedeltagerne mellom slagene.

Alle typer arrangementer

Lokalene våre kan brukes til så mangt, og vi gjør vårt ytterste for å forvandle salene om til et oppholdsrom du trives å være i. Vi har lang erfaring planlegging av arrangementer og arrangerer alt fra dåp og bryllup, til motevisninger og banketter. Har du spørsmål eller ønsker å vite mer er det bare å ta kontakt for en hyggelig samtale.

Vi holder til sentralt i Oslo sentrum, med kort avstand til både bussterminalen, Oslo S og flybussen. Det er i tillegg rikelig med overnattingssteder i gåavstand fra lokalene.

Ta kontakt i dag!

Håndverkeren
Kurs- og Konferansesenter
Rosenkrantzgate 7
0159 Oslo
Inngang Kristian IV gate
Tlf:
22 41 13 22
E-post:

Trykk her