Festlokaler Oslo

Er tiden kommet for å arrangere en skikkelig fest? Hvorfor ikke legge festlighetene til et lokale sentralt i Oslo med kort avstand til alt? Håndverkeren Kurs- og Konferansesenter har hele 12 lokaler til leie, som kan tilpasses alle mulige typer arrangementer!

Lokale tilpasset ditt arrangement

Hver sesong har sine feiringer; konfirmasjoner holder ofte til på våren, på sommeren feirer vi at solen varmer med sommerfester, høsten bringer med seg maskerader, ofte i sammenheng med Halloween, og i vinterhalvåret er julebordet en stor favoritt. I tillegg til dette feires det bursdager, jubileum, dåp og bryllup hele året, så unnskyldningen for å ta en real fest er aldri langt unna!

Uansett om du er på leting etter et lokale som huser mange besøkende, eller en mindre sal med sjarm og sjel har vi det du er på jakt etter. Vårt største utleielokale,Festsalen, åpner for underholdning på scene, og de mindre lokalene som Industrisalen og Salongen tilbyr god stemning uansett anledning.

Skreddersydd opplegg

Vi i Håndverkeren Kurs- og Konferansesenter hjelper deg gjerne med å arrangere og gjennomføre alt av selskap og festligheter. Vi tar alle utfordringer på strak arm, og har du en idé til en sammenkomst trenger du ikke nøle med å ta kontakt.

Samtlige av lokalene våre er utstyrt med høyttalere, mikrofon og projektor, og trenger du tilpasset lys, lyd eller bildeløsninger er det ikke noe problem å fikse. Vi tilbyr skreddersydde løsninger og bistår med logistikk både før og under arrangement slik at du kan nyte festen med gjestene dine.

Ønsker du mat og drikke på ditt arrangement kan våre samarbeidspartnere garantere en gastronomisk opplevelse, uansett om du ønsker en tre retters middag eller et lett mellommåltid.

Noe for enhver anledning

Våre lokaler har et stort bruksområde og kan gjøres om til det formålet du ønsker. Vi arrangerer alt fra møter, konferanser, foredrag og digital eksamen til utstillinger, moteshow i sammenheng med Fashion Week, Kick- Off og messer på daglig basis.

Ta kontakt for mer informasjon, og en hyggelig prat!

Håndverkeren
Kurs- og Konferansesenter
Rosenkrantzgate 7
0159 Oslo
Inngang Kristian IV gate
Tlf:
22 41 13 22
E-post:

Trykk her