Fasiliteter

Vi har lagt vår sjel i å opprettholde den tradisjonelle stilen vår så mye som mulig,
samtidig som vi også imøtekommer moderne krav og nødvendigheter.

Alle salene har godt dagslys, god ventilasjon og god luftkvalitet. Vi er meget fleksible på type arrangementer vi tilbyr, og har hatt alt i fra moteuka (fashion week) til politiske møter, samt større utstillinger og messer. I tillegg har vi også hatt arrangementer av mer privat karakter som jubileer og dåp.Vi har ingen spesielle føringer, og det meste kan ordnes. Booking foregår enten via telefon, mail eller personlig kontakt. Kontakt oss gjerne for svar på eventuelle spørsmål i forkant.

Overnatting
Det er et rikholdig overnattingstilbud i umiddelbar nærhet til senteret. Rett over veien ligger Hotel Bristol, et tradisjonsrikt hotell med rom og suiter i alle prisklasser og størrelser. Hotel Bristol er spesielt kjent for sin særegne atmosfære og spennende matopplevelser. Ellers i nærområdet finnes det flere flotte, prisgunstige Thonhoteller som Thon Hotel Europa og Thon Hotel Munch.

Teknisk utstyr
Alle salene har standard utstyr som overheadprosjektor, flipover og whiteboardtavler. Salene er også utstyrt med kinolerreter og prosjektor. Det lydtekniske er standard mikrofon/høyttaler. Pc kan leies av oss hvis behov.
Dersom man ønsker spesielle lys, lyd eller bildeløsninger, ordner vi det ved avtale på forhånd.
Håndverkeren
Kurs- og Konferansesenter
Rosenkrantzgate 7
0159 Oslo
Inngang Kristian IV gate
Tlf:
22 41 13 22
E-post:

Trykk her