Lokaler til digital eksamen

Når eksamensperioden står for dør og tusenvis av elever fra ulike skoler skal gjennomføre digital eksamen samtidig, er det ikke alltid like lett å finne passende lokaler. Håndverkeren Kurs- og Konferansesenter har flotte saler til utleie sentralt i Oslo perfekt for dette formålet.

Nytt utstyr og teknologi

Når det skal arrangeres digital eksamen er det en del ting som må tilrettelegges og tas hensyn til. Vi satset på digital eksamen for fullt i november 2016, og investerte i det nyeste av bredbåndsteknologi, slik at vi nå har en høyhastighets internett tjeneste med 400 Mbps nedlastningshastighet. Raskt internett er avgjørende når 500 elever skal benytte seg av tunge programmer samtidig.

Vi gikk også til innkjøp av 400 skjøteledninger, slik at for få strømuttak aldri vil være et problem. Elvene tar med egne PC-er, men vi legger alt annet til rette før eksamensstart.

Høy kapasitet og mange lokaler

Hele 11 av våre lokaler kan brukes til digital eksamen, og vi har på det meste hatt over 500 elever som har tatt eksamen i ulike fag, samtidig. Samtlige av lokalene har dagslys og er allerede utstyrt med, eller kan forsynes med, whiteboard, overhead eller flipover om det er nødvendig.

Skoler som Høyskolen Kristiania og Politiskolen er utdanningsinstitusjoner som har benyttet seg av dette tilbudet, med stor suksess. Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat!

Ta kontakt i dag!

Vi holder til sentralt i Oslo sentrum, med kort avstand til både bussterminalen, Oslo S og flybussen. Det er i tillegg rikelig med overnattingssteder i gåavstand fra lokalene.

Håndverkeren
Kurs- og Konferansesenter
Rosenkrantzgate 7
0159 Oslo
Inngang Kristian IV gate
Tlf:
22 41 13 22
E-post:

Trykk her